Sum & Nopales w łuskach kukurydzy
Sum & Nopales w łuskach kukurydzy jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 170 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka kaktusów, filety z suma, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać łuski kukurydzy, można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Paleo-Bez Jajek I Orzechów jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Aztec Corn BBQ ' D w łupinach, Kukurydza z grilla w łuskach, oraz Grillowany Łosoś W Kukurydzianej Łusce Przepis.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Pokrój kaktusa w paski o szerokości 2 cali.
Opatrunek ciepła na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać kaktusa; gotować i mieszać 4 do 5 min lub aż zmięknie.
Zdjąć z ognia; całkowicie schłodzić.
Ułóż 4 łuski kukurydzy na powierzchni roboczej, nakładając krawędzie w razie potrzeby, aby utworzyć prostokąt 11x8 cali. Powtórz z pozostałymi łuskami, aby utworzyć w sumie 6 prostokątów.
Umieścić 1 filet rybny na 1 krótkim końcu każdego prostokąta.
Rozłóż rybę majonezem; posyp czerwoną papryką. Top z liści epazote, papryki jalapeo i kaktusa. Zaczynając od krótkiego końca rybą, owinąć każdy prostokąt, aby zamknąć nadzienie. Wiązać wiązki sznurkiem; umieścić, polewa-boki do góry, na oprawionej blasze do pieczenia.
Piec 25 do 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.