Sukkotaż z prażonej kukurydzy i brukselki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj prażonej kukurydzy i brukselki Succotash. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 17g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka boczku, czosnku, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Pieczona brukselka / brukselka, Sukkotaż Z Prażonej Kukurydzy, oraz Dressing do chleba kukurydzianego z brukselką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużym piecu dowód patelni na średnim ogniu, dodać olej.
Dodać boczek i renderować przez 4 do 5 minut, aż chrupiące. Wymieszać z czosnkiem, szalotka, i brukselka i gotować przez 3 protokół.
Dodać ziarna kukurydzy i tymianek. Wrzucić dobrze i piec, aż brukselka rozwijać ładny kolor, o 10 do 12 protokół.
Wyjmij succotash z piekarnika i włóż do miski.
Dodaj białą fasolę, pomidory i pietruszkę. Rzuć dobrze połączyć. Doprawić sukkotash solą, pieprzem i świeżym sokiem z cytryny do smaku.
Przenieść sukkotash do półmiska i służyć.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.