Sukkotaż Kukurydziany
Przepis burred - CORN Succotash może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 260 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Mieszanka oliwy z oliwek, sól koszerna, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Zwęglona kukurydza Guacamole z wiórkami kukurydzianymi, oraz Sukkotaż Z Prażonej Kukurydzy.
Instrukcje
Fasolę Fava blanszować w garnku z lekko osoloną wrzącą wodą przez 2 minuty i odcedzić. Fasolę opłucz pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Obrać i wyrzucić zielone Skórki; odstawić fasolę.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kukurydzę, cebulę, czosnek, i sól i gotować, mieszając często, aż warzywa są lekko zwęglone i złoty, 6 do 7 protokół.
Dodać paprykę i fasolę i gotować dodatkowe 2 protokół.
Zdjąć z ognia, dodać scallion, i wrzucić dobrze.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.