Recipe Shrimp Succotash jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, papryka jalapeño, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Edamame Sukkotash z krewetkami, Lato Krewetki Sukkotash, oraz Edamame Sukkotash z krewetkami.
Instrukcje
1
Wypłukać, posortować i odsączyć masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Maślana
2
Przynieś fasolę z masłem, 1 łyżeczka. sól i 4 szklanki wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 35 minut lub aż ziarna będą miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Maślana
Fasola
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Tymczasem połączyć krewetki, 1 łyżka. olej, 1/4 łyżeczki. pieprz, a pozostałe 1/4 łyżeczki. sól w misce, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Krewetki
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu; gotuj krewetki 4 do 5 minut lub tylko do momentu, gdy krewetki staną się różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
5
Przełożyć na talerz i przykryć luźno folią aluminiową, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
6
Ciepło Pozostałe 1 łyżka. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj okra; gotować 3 protokół lub do lekko rumiane. Wymieszać cebulę i kolejne 3 składniki; gotować 3 minuty lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Cebula
Ketmia Jadalna (okra)
8
Dodaj pomidora i kukurydzę; smażyć 3 do 4 minut lub aż kukurydza będzie miękka. Wymieszać z bazylią, masło, krewetki, i fasola maślana. Gotować 1 minutę lub do roztopienia masła i dokładnie ogrzać mieszaninę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Fasola Maślana
Masło
Krewetki
Pomidor
Bazylia
Kukurydza
9
Podawać natychmiast.
10
* Mrożone ziarna masła mogą być zastąpione. Pomiń Krok
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.