Sukiyaki w amerykańskiej kuchni z "Hiroko' s American Kitchen

Sukiyaki w amerykańskiej kuchni z
Sukiyaki in an American Kitchen from 'Hiroko' s American Kitchen might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 724 kalorie, 57g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,28 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz shoyu, grzyby cremini, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać słodkie ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kurczak Namban z amerykańskiej kuchni Hiroko, Tradycyjny duszony Daikon z amerykańskiej kuchni Hiroko, oraz California Pizza Kuchnia Kuchnia posiekana Sałatka z Herbed Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić mirin i sake w małym garnku na średnim ogniu, i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj sos sojowy, cukier, i szalotki i gotować sos 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Wyjąć garnek z ognia i ostudzić. Wyrzucić szalotki i dodać papryki chile. (Dodatkowy sos można przechowywać w lodówce do 6 miesięcy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Usunąć twardą dolną część łodyg grzybów i przeciąć grzyby na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2
Żółtą i zieloną cukinię pokroić na 6 sztuk każda (najszersza część to 1 1/2 cala), stosując technikę rangiri.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3
Słodki ziemniak (skórkę) pokroić na 8 kawałków techniką rangiri.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
4
Usuń twardą dolną część łodyg rukoli i pokrój wiązkę na pół w poprzek. Odstaw rukolę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
5
Umieść kawałki słodkich ziemniaków i cebulę cipollini w dużym garnku z zimną wodą, aby przykryć na dużym ogniu i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CipolliniCebula Cipollini
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać grzyby i żółtą i zieloną cukinię i gotować przez 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby i cukinię na durszlak do wyschnięcia na powietrzu, podczas gdy cebula i słodkie ziemniaki nadal gotować przez 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść cebulę na durszlak, aby wysuszyć na powietrzu, podczas gdy słodkie ziemniaki nadal gotować przez 7 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść słodkie ziemniaki na durszlak i wysuszyć na powietrzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
Wołowinę doprawić solą i pieprzem z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu, dodać wołowinę, i gotować, aż obie strony będą złote; całkowity czas gotowania wynosi około 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Dodaj warzywa na patelni i gotować, aż powierzchnie każdego warzywa są lekko złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Wyjmij patelnię z ognia, pozostawiając warzywa na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Każdy stek pokroić na 6 sztuk. Push warzywa na jedną stronę i powrót wołowiny na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Wlać sos BBC i sake na wołowinę i warzywa, i powrót patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Dodaj rukolę i gotuj przez 1 do 2 minut, często polewając wołowinę i warzywa sosem. Wołowinę i warzywa podzielić między głębokie miski i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn