Sugar Plum Cake Pops
Cukier Plum Cake Pops trwa około 3 godziny i 55 minut od początku do końca. Za 66 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 12. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka kolorowego cukru dekoracyjnego, polewania czekolady, skórki z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 7%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sugar Plum Cake Pops, Ciasto Śliwkowo-Cynamonowo-Cukrowe, oraz Ciasto Śliwkowe Z Niebieskim Cukrem.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W dużym garnku na średnim ogniu rozpuść masło.
Dodaj pianki, mieszając, aby pokryć masłem. Kontynuuj mieszanie i gotuj, aż pianki całkowicie się stopią.
Zdejmij z ognia i dodaj płatki ryżowe i skórkę z cytryny.
Mieszaj, aż płatki całkowicie się pokryją.
Używając niewielkiej miarki 1/4 szklanki, zwiń mieszankę ryżu i prawoślazu w kulki wielkości piłki golfowej. Pamiętaj, aby mocno ścisnąć mieszankę zbóż. Przebij patyczek do lizaka przez środek kuli. Powtórz z pozostałą mieszanką i patyczkami.
Rozpuść czekoladę na podwójnym bojlerze. Zanurz każdy pop ciasta w rozpuszczonej czekoladzie.
Usuń i pozwól, aby nadmiar kapał, lekko wirując, aby całkowicie pokryć. Wbij Popy w kawałek Kwiatowej pianki lub miskę pełną ryżu, aby stać pionowo, aby czekolada mogła się lekko ustawić.
Odstaw na 5 minut. Zanurz górną połowę każdego popu w posypce.
Umieść patyczki z powrotem w piance lub ryżu i włóż do lodówki, aby całkowicie się ustawiły, lub pozostaw na kilka godzin w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto Pop. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "