Sugar' n ' Spice Salmon
Sugar ' n ' Spice łosoś jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 29g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.9 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brown sugar & Spice Sugar cookie frogs, Dip z cukrem i przyprawami, oraz Kaczka Z Cukrem I Przyprawami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łososia umieścić w natłuszczonej 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Połącz brązowy cukier, musztardę, sól, cayenne i imbir; posypać łososiem. Top z masłem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 20-23 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Tymczasem w małej misce połącz składniki salsy.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.