Suflety Z Gorzkiej Czekolady I Limonki
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 637 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflety z ciemnej czekolady z kardamonem Crème Anglaise, Tarta Z Limonkami W Ciemnej Czekoladzie, oraz Ciasteczka limonkowo-czekoladowe z ciemną czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść sześć 3/4 szklanki soufflé potraw na blasze do pieczenia. W małej misce rozgnieść cukier i skórkę z limonki.
Umieścić posiekaną czekoladę w średniej misce ustawionej na rondlu gotującej się wody; mieszać do rozpuszczenia.
Wyjąć z wody; ubić żółtka, sól i 2 łyżki cukru wapiennego (mieszanina stanie się gęsta). Białka ubić w dużej misce na miękkie szczyty; dodać 2 łyżki cukru limonkowego i ubić do sztywności, ale nie suche.
Ubij 1/3 białek do mieszaniny czekolady, aby rozjaśnić; złóż pozostałe białka w 2 dodatkach. Złożyć w czekoladowe chipsy. Mieszanka łyżka do naczyń, dzieląc równo.
Piec, aż miękko ustawić i nadmuchane, o 14 protokół.
W międzyczasie ubij śmietanę, świeży sok z limonki i 4 łyżki cukru limonkowego do szczytów w średniej misce.
Posypać dodatkowym cukrem limonkowym.