Suflety Pomarańczowe Na Gorąco

Suflety Pomarańczowe Na Gorąco
Gorący suflet Pomarańczowy to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką mleko, jajka, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Słodko-Gorzki Suflet Kakaowy Z Kremem Z Kwiatu Pomarańczy, Gorący Sos Krówkowy, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby rozgrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Pędzel sześć ramek 7oz (200ml) z odrobiną masła. Odkurz wnętrze ramekinów cukrem, upewniając się, że nie ma luk.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Mąkę wymieszać z pozostałym masłem i pozostawić na średnim ogniu bez brązowienia przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ubić mleko i doprowadzić do wrzenia, stale ubijając. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Ubić skórkę z pomarańczy, sok i wszystko oprócz 1 łyżeczki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Zdjąć z ognia i ubić żółtka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
9
Białka ubić na miękkie szczyty, a następnie ubić pozostały cukier. W rondlu wymieszać z białek, a następnie złożyć resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Podziel się między ramekinów. Za pomocą noża wykonaj płytkie koło wokół ramekinów około (6 mm) od krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
11
Umieścić na gorącej blasze do pieczenia i piec przez 15 minut, lub aż suflety wzrosną, ale wyglądają lekko unset w centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
12
Podawać natychmiast.
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn