Suflet Ziemniaczany

Suflet Ziemniaczany
Suflet ziemniaczany może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mąkę, bułkę tartą, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Suflet Ziemniaczany, Suflet Ziemniaczany, oraz Suflet Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Ziemniaki gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 25 minut lub do miękkości; dobrze odcedzić. Powrót ziemniaka na patelnię; zacieru z masher ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
PatelniaPatelnia
2
Roztopić 6 łyżek masła w ciężkim rondlu na średnim ogniu; ubić mąkę na gładką masę. Gotować 1 minutę, stale ubijając. Stopniowo ubijaj mleko; gotuj na średnim ogniu, stale ubijając, aż sos zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; ostudzić.
4
Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 10 minut lub do miękkości i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zmiksować razem puree ziemniaczane, cebulę, biały sos, utarte żółtka i kolejne 4 składniki. Mash z masher ziemniaków na gładką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
6
Masło 9" x 3" springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
7
Dodaj 1/2 szklanki bułki tartej, przechylając płaszcz dno i boki patelni. Zamrozić 1 minutę, aby ustawić okruchy. Łyżka ziemniaków nadzienie do patelni. Top z pozostałych 1/2 szklanki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec, Odkryte, w 400 przez 50 minut lub do zestawu. Ostudzić 15 minut przed usunięciem boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Dekorować, w razie potrzeby.
10
Podawać na ciepło.
11
Uwaga: łatwo zrobić świeżą bułkę tartą, rozrywając kilka kawałków z francuskiej bagietki. Pulsuj chleb w robocie kuchennym lub mini chopperze, aż uzyskasz grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta świeżaBułka Tarta świeża
BagietkaBagietka
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn