Suflet Ziemniaczany
Suflet ziemniaczany może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mąkę, bułkę tartą, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Suflet Ziemniaczany, Suflet Ziemniaczany, oraz Suflet Ze Słodkich Ziemniaków.
Instrukcje
Ziemniaki gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 25 minut lub do miękkości; dobrze odcedzić. Powrót ziemniaka na patelnię; zacieru z masher ziemniaków.
Roztopić 6 łyżek masła w ciężkim rondlu na średnim ogniu; ubić mąkę na gładką masę. Gotować 1 minutę, stale ubijając. Stopniowo ubijaj mleko; gotuj na średnim ogniu, stale ubijając, aż sos zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 10 minut lub do miękkości i rumiane.
Zmiksować razem puree ziemniaczane, cebulę, biały sos, utarte żółtka i kolejne 4 składniki. Mash z masher ziemniaków na gładką.
Masło 9" x 3" springform pan.
Dodaj 1/2 szklanki bułki tartej, przechylając płaszcz dno i boki patelni. Zamrozić 1 minutę, aby ustawić okruchy. Łyżka ziemniaków nadzienie do patelni. Top z pozostałych 1/2 szklanki bułki tartej.
Piec, Odkryte, w 400 przez 50 minut lub do zestawu. Ostudzić 15 minut przed usunięciem boków patelni.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: łatwo zrobić świeżą bułkę tartą, rozrywając kilka kawałków z francuskiej bagietki. Pulsuj chleb w robocie kuchennym lub mini chopperze, aż uzyskasz grube okruchy.