Suflet Ze Słodkich Ziemniaków
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 479 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz słodkie ziemniaki, koszerną sól i pieprz, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Suflet Ze Słodkich Ziemniaków, Suflet Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Suflet Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Słodkie ziemniaki obrać i dodać miąższ do miski. Ubij masło za pomocą miksera ręcznego lub miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki, aż dobrze się połączą. Ubić serek śmietankowy, brązowy cukier i jajka, dodając po kolei.
Wymieszać brązowy cukier, pekan, mąka, masło i boczek w osobnej misce, aż wygląda krucho.
Dodać mieszaninę do talerza ciasto Deep-dish i piec, aż nadmuchane i złoty, 30 protokół.
Odstawić na 10 minut przed podaniem (suflet lekko opada).