Suflet Z Serem Jabłkowo-Cheddarowym

Suflet Z Serem Jabłkowo-Cheddarowym
Need a wegetariańska przystawka? Suflety z sera Apple & Cheddar mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mleko, sól, jabłko granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Dwukrotnie pieczone suflety z koziego sera z sałatką jabłkowo-orzechową, Suflet Ze Szczypiorkiem Cheddar, oraz Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu i stopić 1 łyżka masła, aż krawędzie masła wyglądają lekko rumiane i pachnie orzechowy, o 1 minutę. Wymieszać jabłka na masło i gotować, aż po prostu zaczną mięknąć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać cukrem i nadal gotować, aż jabłka będą miękkie i lekko karmelizowane, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Jabłka przełożyć na talerz i rozprowadzić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). 4 ramekiny smarujemy obficie masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Umieść ramekiny na patelni z prześcieradłem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Roztopić 2 łyżki masła na małej patelni na średnim ogniu; wymieszać mąkę i gotować, aż mieszanina będzie gładka i surowy smak mąki gotuje się z zasmażki, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wlać mleko do zasmażki, doprowadzić do duszenia i ubijać, aż mieszanina zgęstnieje do gładkiego białego sosu, o 2 protokół. Gotować, ubijać, jeszcze przez 1 minutę i wyjąć z ognia; zimny biały sos do letniej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Wlać biały sos do dużej miski i ubić sól, pieprz czarny, pieprz cayenne, gałka muszkatołowa i żółtka. Ser cheddar wymieszać z białą mieszanką sosu, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż będą miękkie, puszyste, około 2 minut. Połowę ubitych białek delikatnie wbić do ciasta sufletowego. Powtórz z pozostałymi białkami, aby uzyskać miękkie, przewiewne ciasto. Złóż schłodzoną mieszaninę jabłek. Podzielić mieszaninę na przygotowane ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż suflety wzrosną i topy są rumiane, o 22 protokół. Suflety lekko opadną, gdy ostygną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn