Suflet Z Serem Jabłkowo-Cheddarowym

Suflet Z Serem Jabłkowo-Cheddarowym
Need a wegetariańska przystawka? Suflety z sera Apple & Cheddar mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mleko, sól, jabłko granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Dwukrotnie pieczone suflety z koziego sera z sałatką jabłkowo-orzechową, Suflet Ze Szczypiorkiem Cheddar, oraz Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu i stopić 1 łyżka masła, aż krawędzie masła wyglądają lekko rumiane i pachnie orzechowy, o 1 minutę. Wymieszać jabłka na masło i gotować, aż po prostu zaczną mięknąć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Posypać cukrem i nadal gotować, aż jabłka będą miękkie i lekko karmelizowane, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Jabłka przełożyć na talerz i rozprowadzić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). 4 ramekiny smarujemy obficie masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść ramekiny na patelni z prześcieradłem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Roztopić 2 łyżki masła na małej patelni na średnim ogniu; wymieszać mąkę i gotować, aż mieszanina będzie gładka i surowy smak mąki gotuje się z zasmażki, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wlać mleko do zasmażki, doprowadzić do duszenia i ubijać, aż mieszanina zgęstnieje do gładkiego białego sosu, o 2 protokół. Gotować, ubijać, jeszcze przez 1 minutę i wyjąć z ognia; zimny biały sos do letniej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Wlać biały sos do dużej miski i ubić sól, pieprz czarny, pieprz cayenne, gałka muszkatołowa i żółtka. Ser cheddar wymieszać z białą mieszanką sosu, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż będą miękkie, puszyste, około 2 minut. Połowę ubitych białek delikatnie wbić do ciasta sufletowego. Powtórz z pozostałymi białkami, aby uzyskać miękkie, przewiewne ciasto. Złóż schłodzoną mieszaninę jabłek. Podzielić mieszaninę na przygotowane ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż suflety wzrosną i topy są rumiane, o 22 protokół. Suflety lekko opadną, gdy ostygną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn