Suflet Z Serem Cheddar

Suflet Z Serem Cheddar
Suflet z serem Cheddar może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 180 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Suflet Cheddar, Suflet ze szpinakiem i cheddarem, oraz Suflet Brie i Cheddar".

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu, ciągle mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Żółtka ubić do zgęstnienia i bladości. Stopniowo wymieszać około 1/4 gorącej mieszaniny do żółtek; wymieszać do pozostałej gorącej mieszaniny. Wymieszać z bułką tartą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
żółtko Jajażółtko Jaja
PieprzPieprz
SólSól
4
Białka ubić do uzyskania sztywnych szczytów; złożyć w mieszaninę żółtkową. Łyżka do 1-ćwiartkowego souffle dish.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
5
Piec w 325 przez 50 minut lub aż nadmuchane i złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn