Suflet z rabarbaru i kremu

Suflet z rabarbaru i kremu
Suflet z rabarbaru i kremu wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, rabarbar, żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na nie tak ogromna spoonacular wynik 18%. Podobne przepisy obejmują Suflet Z Rabarbaru I Kremu, Suflet z podwójną czekoladą z sosem waniliowym, oraz Słodko-gorzki czekoladowy suflet z sosem Earl Grey Custard.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i włóż do blachy do pieczenia, aby się nagrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Rabarbar włożyć do rondla z 1/3 szklanki cukru. Przykryj patelnię pokrywką i gotuj delikatnie przez około 10 minut, aż rabarbar będzie miękki. Odstawić i pozostawić do całkowitego wystygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Weź sobie 6 dań ramekin i pocieraj ich wnętrzności masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Umieść ciasteczka gingersnap w torbie kanapkowej,zawiąż węzeł na górze i rozbijaj ciasteczka wałkiem lub dnem patelni, aby uzyskać całkiem drobne okruchy. Odkurzyć wnętrza masłowanych ramekinów zmiażdżonymi ciasteczkami, następnie wytrząsnąć nadmiar okruchów i zachować je na później. (W tym momencie możesz umieścić naczynia w lodówce, dopóki nie będziesz gotowy do złożenia sufletów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Do każdego dania ramekina włożyć łyżkę schłodzonego duszonego rabarbaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Resztę rabarbaru wymieszać z kremem, żółtkiem i mąką. W dużej, czystej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubijaj białka ze szczyptą soli, aż będziesz miał miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj pozostałe 2 łyżki cukru i ubijaj na dużej prędkości, aż białka będą bardzo sztywne - powinno to zająć około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Pracując delikatnie, złóż 2 łyżki sztywnych białek jaj w mieszaninę rabarbarową. Włóż to do miski zawierającej pozostałe białka i złóż bardzo ostrożnie. Podzielić mieszaninę między ramekins i wyrównać szczyty. Wytrzyj felgi naczyń do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wyjmij gorącą blachę do pieczenia z piekarnika i umieść na niej ramekiny. Włóż z powrotem do nagrzanego piekarnika i piecz przez 18 do 20 minut, lub aż suflety będą miały piękny złoty kolor i ładnie się podniosą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Podawać od razu, posypane resztkami okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
11
Nasza umowa z producentami "Jamie at Home" pozwala nam na udostępnienie w Internecie tylko 2 przepisów na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn