Suflet Trzy Serowy
Suflet z trzema serami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 629 kalorii, 31g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, sok z cytryny, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Suflet Serowy, Suflet z szynką i serem, oraz Suflet Z Trzema Serami.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 37
Masło dno i boki 2-quart suflet danie do górnej krawędzi.
Posypać 1/4 szklanki parmezanu i mąki kukurydzianej.
Umieścić w zamrażarce podczas przygotowywania suflet.
Zrobić zasmażkę: rozpuścić 6 łyżek masła w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu i dodać czosnek. Wymieszać mąkę, gałkę muszkatołową i 2 łyżeczki soli i gotować, mieszając, aż mąka jest gotowana, ale nie rumiane, o 2 protokół.
Ubij w mleku i gotuj na wolnym ogniu, stale ubijając, aż mieszanina będzie tak gęsta jak budyń, około 5 minut. Wymieszać comte, emmentaler i 3/4 szklanki parmezanu do stopienia, a następnie usunąć z ognia. Wymieszać 4 żółtka po kolei.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i wymieszać do ostygnięcia lekko.
Ubij 6 białek i sok z cytryny w dużej misce z mikserem, aż uformują się miękkie szczyty. Złożyć jedną czwartą białek do bazy serowej, a następnie złożyć pozostałe białka.
Ułożyć przygotowane danie suflet na blasze do pieczenia, wlać ciasto i wygładzić wierzch. Uruchom palcem wokół wewnętrznej wargi naczynia, aby odepchnąć ciasto od krawędzi i utworzyć grzbiet. Pozostałe 1/4 szklanki parmezanu rozsypać na wierzchu.
Przenieść do piekarnika i natychmiast obniżyć temperaturę do 32
Piec, aż złoty i nadmuchane o 2 cale nad wargą naczynia, o 35 protokół.
Podawać natychmiast z plasterkami bagietki i pasztetem i / lub masłem jabłkowym, w razie potrzeby.