Suflet Trzy Serowy

Suflet Trzy Serowy
Suflet z trzema serami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 629 kalorii, 31g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, sok z cytryny, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Suflet Serowy, Suflet z szynką i serem, oraz Suflet Z Trzema Serami.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło dno i boki 2-quart suflet danie do górnej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Posypać 1/4 szklanki parmezanu i mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Umieścić w zamrażarce podczas przygotowywania suflet.
5
Zrobić zasmażkę: rozpuścić 6 łyżek masła w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu i dodać czosnek. Wymieszać mąkę, gałkę muszkatołową i 2 łyżeczki soli i gotować, mieszając, aż mąka jest gotowana, ale nie rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Ubij w mleku i gotuj na wolnym ogniu, stale ubijając, aż mieszanina będzie tak gęsta jak budyń, około 5 minut. Wymieszać comte, emmentaler i 3/4 szklanki parmezanu do stopienia, a następnie usunąć z ognia. Wymieszać 4 żółtka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
ComteComte
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Przenieść mieszaninę do dużej miski i wymieszać do ostygnięcia lekko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Ubij 6 białek i sok z cytryny w dużej misce z mikserem, aż uformują się miękkie szczyty. Złożyć jedną czwartą białek do bazy serowej, a następnie złożyć pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Ułożyć przygotowane danie suflet na blasze do pieczenia, wlać ciasto i wygładzić wierzch. Uruchom palcem wokół wewnętrznej wargi naczynia, aby odepchnąć ciasto od krawędzi i utworzyć grzbiet. Pozostałe 1/4 szklanki parmezanu rozsypać na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Przenieść do piekarnika i natychmiast obniżyć temperaturę do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Piec, aż złoty i nadmuchane o 2 cale nad wargą naczynia, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Podawać natychmiast z plasterkami bagietki i pasztetem i / lub masłem jabłkowym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
BagietkaBagietka
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
13
Zdjęcia Marcus Nilsson
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn