Suflet tostowo-migdałowy z gotowanymi gruszkami i śliwkami
Suflety Tostowo-migdałowe z gotowanymi gruszkami i śliwkami to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 118 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, gruszki bartlett, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Śliwki w winie z prażonymi migdałowymi ciasteczkami, Migdałowy Szampan gotowane gruszki z migdałową bitą śmietaną, oraz Suflety Z Kaszy Z Pomidorami I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na średniej patelni, połączyć wino, cukier i fasola wanilii i doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Cukier
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj śliwki, przykryć i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwki
3
W średniej misce wrzucić gruszki z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać gruszki na patelni, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Usuń fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
6
Przenieść jedną trzecią gotowanych gruszek i 1 łyżkę syropu ros do mini robot kuchenny lub blender; puree do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Przełożyć puree z gruszek do małej miski i nacisnąć na powierzchnię arkusz folii, aby zapobiec brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Rozłóż migdały na dużej blasze do pieczenia i tosty przez około 10 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Pieprz Arbolowy
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
10
Przenieś migdały na talerz i pozostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie grubo je posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
11
Przenieść migdały do robota kuchennego i pulsować, aż drobno zmielone i nadal puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
12
Zwiększ temperaturę piekarnika do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Posmaruj cztery 1-szklankowe ramekiny masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
14
Ramekiny posypać cukrem granulowanym i obrócić równomiernie na całej powierzchni. Wystukać nadmiar cukru z ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
15
W dużej misce ubić żółtka z 3 łyżkami cukru granulowanego i ekstraktem migdałowym do bladości. Wymieszaj zmielone migdały i puree z gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Ekstrakt Z Migdałów
Mączka Migdałowa
żółtko Jaja
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
16
W dużej misce ze stali nierdzewnej ubij białka ze szczyptą soli, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
17
Dodaj pozostałe 3 łyżki cukru granulowanego i ubijaj, aż białka będą jędrne i błyszczące. Wymieszaj jedną czwartą białek do mieszanki migdałowej, aby ją rozjaśnić, a następnie delikatnie złóż pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Białka Jaj
Migdały
18
Zeskrobać mieszaninę sufletów do przygotowanych ramekin. Wygładzić szczyty i uruchomić kciukiem po wewnętrznej stronie felg.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
19
Przełożyć ramekiny na blachę do pieczenia i piec około 17 minut, aż suflety wzrosną i rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
20
Lekko ostudzić, a następnie ostrożnie poluzować suflet z ramekinów nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Nóż
21
Odwróć suflety na talerze i łyżka śliwek, gruszek i syropu ros wokół nich. Suflet posmarować cukrem cukierniczym i podawać.