Suflet Szpinakowy

Suflet Szpinakowy
Suflet ze szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, parmezan, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suflet ze szpinakiem i parmezanem, Suflet Szpinakowo-Parmezanowy, oraz Suflety ze szpinakiem i Roquefortem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu umieść szpinak z wodą przylegającą. Przykryć i gotować przez 3 protokół, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i ostudzić. Garść na raz, wycisnąć nadmiar płynu.
3
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C). Masło cztery ramekiny i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
4
Masło rozpuścić w średnim rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Ubić mąkę i pozostawić na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ubić mleko i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Powrót ciepła do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez około 3 minuty. Wymieszać filiżankę parmezanu i gałki muszkatołowej do rondla. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Przełożyć sos do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Szpinak posiekać i wymieszać z serem. Przykryć folią dociskaną do powierzchni i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
SerSer
żółtko Jajażółtko Jaja
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Wymieszać około 1/4 białek do mieszanki szpinakowej, a następnie złożyć resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SzpinakSzpinak
10
Podzielić mieszaninę między ramekiny. Za pomocą noża wykonaj płytkie koło wokół ramekinów około (6 mm) od krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
11
Posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
12
Piec około 20 minut, aż nadmuchane i złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Serwuj natychmiast.
14
artykuł var
15
Typ_27_data = {};
16
artykuł
17
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn