Suflet Ricotta z kompot z jeżyn

Suflet Ricotta z kompot z jeżyn
Suflety Ricotta z kompot jeżyn to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę uniwersalną, jeżyny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Meyer Lemon Ricotta naleśniki z kompot jeżyn, Maślanka z jeżyn Panna Cottas z kompot z jeżyn, oraz Suflety Cytrynowo-Ricotta.

Instrukcje

1
Ubić 3/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i mąki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać żółtka i skórkę z cytryny; ubić do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Przynieś mleko tylko na wolnym ogniu w małachsaucepan na średnim ogniu.Stopniowo ubijaj gorące mleko w mieszaninę żółtkową.Powrót mieszaniny do tego samego rondla ibring gotować na średnim ogniu, whiskingconstantly. Gotować 1 minutę, ubijającytrwale (krem z ciasta będzie gęsty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Rozłóż krem do ciasta na 1/3 cala na małej blasze do pieczenia.Przykryj całkowicie folią. Chłodna temperatura toroomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
5
Przenieść ciasto krem tomedium miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Whisk in ricotta. Przykryć i przykryć do ostygnięcia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Przynieś jeżyny, wermut, lemonjuice i 1/4 szklanki cukru, aby zagotować w małych puszkach, miażdżąc niektóre jagody i rozpuszczając cukier. Zmniejszyć tomedium ciepła niskie; gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i środki 1 filiżanka, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
WermutWermut
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
8
Przełożyć kompot z jeżyn do małej miski, przykryć folią i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
KompotKompot
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Masło sześć 1/2-cup ramekins; płaszcz zsugar, stukając nadmiar. Używając miksera elektrycznego, ubij białka w dużym kęsie, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo beatin pozostałe 6 łyżki cukru; kontynuujjedzenie aż sztywne, ale nie suche. Złóż białka jaj w mieszaninę ricotta. Łyżka batterinto ramekins; gładkie szczyty. Uruchom thumb1 / 4 cala głęboko wokół wewnętrznej krawędzi eachsoufflé danie wytrzeć do czysta. czy z wyprzedzeniem Canbe wykonane 4 godziny do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Piec suflésuntil dmuchany i złoty na brzegach, około 28 minut (około 32 minut, jeśli schłodzone).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Podawać bezpośrednio z kompot z jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
KompotKompot
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn