Suflet Ricotta z kompot z jeżyn

Suflet Ricotta z kompot z jeżyn
Suflety Ricotta z kompot jeżyn to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę uniwersalną, jeżyny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Meyer Lemon Ricotta naleśniki z kompot jeżyn, Maślanka z jeżyn Panna Cottas z kompot z jeżyn, oraz Suflety Cytrynowo-Ricotta.

Instrukcje

1
Ubić 3/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i mąki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać żółtka i skórkę z cytryny; ubić do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Przynieś mleko tylko na wolnym ogniu w małachsaucepan na średnim ogniu.Stopniowo ubijaj gorące mleko w mieszaninę żółtkową.Powrót mieszaniny do tego samego rondla ibring gotować na średnim ogniu, whiskingconstantly. Gotować 1 minutę, ubijającytrwale (krem z ciasta będzie gęsty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Rozłóż krem do ciasta na 1/3 cala na małej blasze do pieczenia.Przykryj całkowicie folią. Chłodna temperatura toroomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Przenieść ciasto krem tomedium miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Whisk in ricotta. Przykryć i przykryć do ostygnięcia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Przynieś jeżyny, wermut, lemonjuice i 1/4 szklanki cukru, aby zagotować w małych puszkach, miażdżąc niektóre jagody i rozpuszczając cukier. Zmniejszyć tomedium ciepła niskie; gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i środki 1 filiżanka, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
WermutWermut
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Przełożyć kompot z jeżyn do małej miski, przykryć folią i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
KompotKompot
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Masło sześć 1/2-cup ramekins; płaszcz zsugar, stukając nadmiar. Używając miksera elektrycznego, ubij białka w dużym kęsie, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo beatin pozostałe 6 łyżki cukru; kontynuujjedzenie aż sztywne, ale nie suche. Złóż białka jaj w mieszaninę ricotta. Łyżka batterinto ramekins; gładkie szczyty. Uruchom thumb1 / 4 cala głęboko wokół wewnętrznej krawędzi eachsoufflé danie wytrzeć do czysta. czy z wyprzedzeniem Canbe wykonane 4 godziny do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Piec suflésuntil dmuchany i złoty na brzegach, około 28 minut (około 32 minut, jeśli schłodzone).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Podawać bezpośrednio z kompot z jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
KompotKompot
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn