Suflet Pomidorowo-Szparagowy

Suflet Pomidorowo-Szparagowy
Suflet pomidorowo-szparagowy może być właśnie głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ostry ser cheddar, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok, możesz śledzić to danie główne z Slushee Z Soku Żurawinowo-Pomarańczowego jako deser. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suflet Szparagowy, Suflet Szparagowy, oraz Niskotłuszczowy suflet z serem i szparagami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi umieścić w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia; gotować, aż będzie krucho-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dobrze odcedzić; odstawić. W 2-qt. rondel, roztopić masło na małym ogniu. Zmiksuj mąkę, aby uzyskać gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj sok V8 na raz. Gotować i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje i bąbelkuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
4
Dodać ser, sól i cayenne, mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Zdjąć z ognia.
6
Żółtka ubić w średniej misce; stopniowo mieszać połowę mieszanki gorącego sera. Wracać do rondla. Wymieszać z bułką tartą. Ubić zarezerwowane białka, aż sztywne piki tworzą. Złożyć w mieszaninę sera. Złóż szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Wlać do niestosowanego 1-1 / 2-qt. zapiekanka.
8
Piec, odsłonięty, w temperaturze 325° przez 40-45 minut lub aż nóż włożony w połowie drogi między środkiem a krawędzią wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn