Suflet Marchewkowy

Suflet Marchewkowy
Suflet marchewkowy to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 155 kalorii, 7G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, marchwi, żółtek jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflet Marchewkowy, Suflet Marchewkowy, oraz Suflet Marchewkowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Miejsce 1. wody w rondlu; dodaj marchewki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odpływ.
3
Umieść marchewki w robocie kuchennym lub blenderze; przykryj i przetwarzaj do puree. Odmierz 1 szklankę i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W przypadku białego sosu rozpuść masło w rondlu. Dodaj mąkę, sól i sos pieprzowy do uzyskania gładkości. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Zdjąć z ognia; odstawić.
6
W małej misce ubij żółtka, aż będą gęste i cytrynowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj 1/3 szklanki białego sosu; dobrze wymieszaj. Wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty. Dodaj puree z marchwi; dobrze wymieszaj. Ostudzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
W innej misce ubij białka na pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj krem z kamienia nazębnego; ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż jedną trzecią białek w mieszankę marchwi. Złóż pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
10
Wlać do natłuszczonego 2-qt. danie sufletowe.
11
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, aż wierzch będzie złotobrązowy i opuchnięty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Podawaj natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn