Suflet Mango-Macadamia
Suflet z mango-Macadamia może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, suflet, nektar z mango i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mango Macadamia Crisp, Macadamia-Kurczak Z Mango, oraz Chleb Z Orzechami Mango Macadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika do najniższego ustawienia i usuń środkowy stojak. Rozgrzej piekarnik do 42
Aby przygotować suflety, lekko posmaruj 8 (8-uncjowe) suflety sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie 2 łyżkami cukru. Odstawić.
Umieścić mango i nektar w blenderze; proces do gładkiej.
Pozostałe 1/2 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli wymieszać w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mango do patelni; mieszać aż do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub aż mieszanina będzie gęsta i bąbelkowa, stale mieszając; usunąć z ognia. Wymieszać z masłem.
Przenieść mieszaninę do dużej miski; schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać żółtka.
Białka umieścić w dużej misce do miksowania; ubijać z dużą prędkością mikserem do uzyskania sztywnych szczytów (nie przegotowywać). Delikatnie złóż jedną czwartą białek do mieszanki mango; delikatnie złóż pozostałe białka. Delikatnie łyżką mieszankę do przygotowanych potraw; posypać szczyty równomiernie orzechami macadamia. Ostro stuknij naczynia 2 lub 3 razy na blacie do poziomu.
Umieść naczynia na blasze do pieczenia; umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku piekarnika 425. Natychmiast obniżyć temperaturę do 350 (nie wyjmować sufletów z piekarnika).
Piec 30 minut lub aż drewniany kilof włożony w bok Suflera wyjdzie czysty.
Aby przygotować sos, połącz słodzone mleko skondensowane, sok i wodę, dobrze mieszając trzepaczką.