Suflet Limonkowy Rangpur
Need a wegetariańska przystawka? Suflet limonkowy Rangpur może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 306 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, śmietana z kamienia nazębnego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rangpur Lime Shooters, Suflety Z Gorzkiej Czekolady I Limonki, oraz Suflet Camembert dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 6 ramekins, 1 1/4 - do 1 1/2-cup rozmiar. Zestaw w obrębionej patelni do pieczenia.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Ubić w mące, następnie pół na pół i 1/3 szklanki cukru. Gotować, ubijać, aż mieszanina się zagotuje; gotować 30 sekund więcej.
Zdjąć z ognia i ubić w skórce i soku, aż będzie gładka.
W dużej misce miksera ubijaj białka na dużej prędkości, aż będą spienione.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałą 1/3 szklanki cukru, ubijając, aż białka utrzymają proste szczyty, gdy unoszą ubijacze.
Złóż 1/4 białka w mieszaninę żółtkową, a następnie złóż całą mieszaninę żółtkową w resztę białek. Łyżka do ramekinów (będą prawie pełne).
Piec, aż suflety nie drgają po delikatnym wstrząśnięciu, 15 do 18 minut.