Suflet Czekoladowy

Suflet Czekoladowy
Suflet czekoladowy to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 16G białka, oraz 44g tłuszczu. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz białka, kakao, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe ciasto z kremem-druga obsesja jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Suflety z białej czekolady z sosem Malinowo-czekoladowym, Suflety z ciemnej czekolady z sosem espresso-czekoladowym, oraz Suflet czekoladowo-pomarańczowy likierowy z sosem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 F. użyj 1 łyżki masła, aby posmarować jedną 16-uncję lub dwie 8-uncyjne ramekiny. Ramekiny zalać kakao, stukając w excess.In dużą miskę, na patelni gotującej się wody, roztopić czekoladę i pozostałe masło. Mieszać od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia i dodać wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
3
Żółtka ubijać pojedynczo, aż będą gładkie. Zestaw aside.In czystą miskę, białka ubić z cukrem, solą i śmietaną z kamienia nazębnego do uzyskania sztywnych (ale nie suchych) szczytów. Delikatnie złożyć mieszaninę białka jaj do czekolady. Łyżka do ramekinów. (Przepis można zrobić do tego momentu do 1 dnia wcześniej. Przykryć folią i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
FiołkiFiołki
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Piec do puffed i ustawić, 40 minut na 16-uncji sufl, 20 minut dla dwóch mniejszych. (Jeśli pieczone bezpośrednio z lodówki, dodać 5 do 10 minut.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
Podawać natychmiast z sosem budyniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia8
Magazyn