Suflet Czekoladowo-Truflowy

Suflet Czekoladowo-Truflowy
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sól, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami, Suflety Czekoladowe, oraz Suflety czekoladowe dla dwojga.

Instrukcje

1
8 (6-uncji) ramekinów zalać sprayem do gotowania; posypać cukrem granulowanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Umieścić na blasze do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Połącz mleko, 3/4 szklanki cukru pudru, kakao, mąkę i sól w średnim, ciężkim rondlu i gotuj 5 minut na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia; dodać czekoladę, mieszając aż do rozpuszczenia. Wymieszać z likierem. Stopniowo dodawać mieszaninę czekolady do żółtek jaj w misce, dobrze mieszając. Powrót mieszaniny do patelni. Gotować 1 minutę na średnim ogniu, stale mieszając. Wymieszać łyżką do dużej miski; schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
LikierLikier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PatelniaPatelnia
5
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać 1/3 szklanki cukru pudru, 1 łyżkę na raz, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek do mieszaniny czekolady; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek. Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanych ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Piec w 375 przez 23 minuty lub do puffy i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Suflet posypać 1 łyżką cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn