Suflet Cytrynowo-Migdałowy

Suflet Cytrynowo-Migdałowy
Suflet cytrynowo-migdałowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz maślankę, cukier granulowany, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Suflet Cytrynowo-Migdałowy, Suflet morelowo-migdałowy, oraz Suflet tostowo-migdałowy z gotowanymi gruszkami i śliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko pokryć 6 (8-uncji) ramekinów sprayem do gotowania; posypać równomiernie 2 łyżkami cukru, przechylając naczynia, aby całkowicie pokryć boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Połącz 1/4 szklanki cukru i żółtka w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie gruby i blady (około 2 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać 3/4 szklanki maślanki i kolejne 4 składniki (przez mąkę); ubijać na średniej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
W dużej misce połączyć białka i śmietanę z kamienia nazębnego; odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut. Używając czystych suchych ubijaków, ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałe 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzy się średnie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Delikatnie wymieszać jedną czwartą białek do mieszanki cytrynowej; delikatnie złożyć pozostałe białka. Delikatnie wymieszać z przygotowanymi ramekinami. Ostro stuknij naczynia 2 lub 3 razy na blacie do poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Posypać równomiernie migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
8
Umieść naczynia na rozgrzanej blasze do pieczenia; zwróć blachę do piekarnika 425. Natychmiast zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350; piec suflety w 350 przez 20 minut lub aż puffy i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W36 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn