Sudado de Costillas de Res (kolumbijski gulasz wołowy z krótkimi żebrami)

Sudado de Costillas de Res (kolumbijski gulasz wołowy z krótkimi żebrami)
Sudado de Costillas de Res (kolumbijski gulasz wołowy z krótkimi żebrami) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 221 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego kminku, oliwy z oliwek, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Sudado o Sudao de Huevo (kolumbijski gulasz jajeczny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żeberka przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
2
Dodaj trochę oliwy z oliwek do dużego garnka na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać krótkie żeberka do garnka i brązowy przez około 2 protokół na stronę.Podczas gdy krótkie żeberka są brązowieje, umieścić cebulę, czosnek, szalotki i czerwona papryka w robocie kuchennym.Gdy krótkie żeberka są brązowe ze wszystkich stron, dodać mieszankę cebuli, kminek, achiote, liście laurowe i hogao. Dobrze wymieszać i gotować przez 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
AnnattoAnnatto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać bulion wołowy i wodę.Przykryć patelnię i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować przez około 3 godziny. Sprawdzaj często podczas gotowania i w razie potrzeby dodaj więcej wody.dd ziemniaki i yuca. Gotować przez około 30 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
ManiokManiok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać świeżą kolendrę i podawać z białym ryżem na boku.Wskazówki przy użyciu powolnej kuchenki: wykonaj krok 1 i 2 przy użyciu zwykłego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ryż BiałyRyż Biały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Przenieś krótkie żeberka do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
7
Dodaj mieszankę cebuli, kminek, achiote, liście laurowe i hogao. Dobrze wymieszać i gotować przez 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
AnnattoAnnatto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodać bulion wołowy.Przykryć i gotować na wysokiej 6 godzin. Około godziny przed daniem, dodać ziemniaki i yuca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
ManiokManiok
9
Dodać świeżą kolendrę i podawać z białym ryżem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ryż BiałyRyż Biały

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn