Sudado de Costillas de Res (kolumbijski gulasz wołowy z krótkimi żebrami)
Sudado de Costillas de Res (kolumbijski gulasz wołowy z krótkimi żebrami) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 221 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego kminku, oliwy z oliwek, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Sudado o Sudao de Huevo (kolumbijski gulasz jajeczny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Żeberka przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2
Dodaj trochę oliwy z oliwek do dużego garnka na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać krótkie żeberka do garnka i brązowy przez około 2 protokół na stronę.Podczas gdy krótkie żeberka są brązowieje, umieścić cebulę, czosnek, szalotki i czerwona papryka w robocie kuchennym.Gdy krótkie żeberka są brązowe ze wszystkich stron, dodać mieszankę cebuli, kminek, achiote, liście laurowe i hogao. Dobrze wymieszać i gotować przez 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Annatto
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać bulion wołowy i wodę.Przykryć patelnię i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować przez około 3 godziny. Sprawdzaj często podczas gotowania i w razie potrzeby dodaj więcej wody.dd ziemniaki i yuca. Gotować przez około 30 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Maniok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać świeżą kolendrę i podawać z białym ryżem na boku.Wskazówki przy użyciu powolnej kuchenki: wykonaj krok 1 i 2 przy użyciu zwykłego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Ryż Biały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Przenieś krótkie żeberka do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
7
Dodaj mieszankę cebuli, kminek, achiote, liście laurowe i hogao. Dobrze wymieszać i gotować przez 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Annatto
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodać bulion wołowy.Przykryć i gotować na wysokiej 6 godzin. Około godziny przed daniem, dodać ziemniaki i yuca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Maniok
9
Dodać świeżą kolendrę i podawać z białym ryżem na boku.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.