Suchy Prażony Edamam Kruchy

Suchy Prażony Edamam Kruchy
Suche Prażone Edamame kruche wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu cayenne, pieczony edamame, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prażone Pestki Dyni Kruche, Śliwki pieczone w miodzie z kremem Mascarpone i kruche, oraz Sałatka z pieczonej kukurydzy i Edamame.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść edamame, sos sojowy, pieprz cayenne i sól w małej misce i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Linia pół blachy patelni z matą silikonową do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Umieść 3-quart saucier wewnątrz dużej żeliwnej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać cukier i wodę do sosu i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką, aż dojdzie do wrzenia. Zatrzymać mieszanie, przykryć i gotować przez 3 protokół. Odkryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż cukier będzie jasny bursztynowy kolor, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Wyjąć z ognia i wymieszać mieszaninę edamame. Pracując szybko, wlej mieszaninę na przygotowaną miskę na pół arkusza i rozprowadź cienką naoliwioną szpatułką. Będziesz musiał pracować szybko podczas wylewania i rozprowadzania mieszanki na patelni. Całkowicie ostudzić, około 30 minut, a następnie rozbić na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn