Suche, Starzejące Się Żebro-Oczy
Suche, starzejące się żebro-oczy to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 688 kalorii, 82g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, pieczeń schabowa, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Świńskie Oczy, oraz Eyes On You dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 1 opakowanie Gaza, pocięte na pół (około 1 Jard) 1 arkusz patelni 1 stojak, aby zmieścić się w arkuszu patelni
Zrób miejsce z tyłu lodówki na 7 do 10 dni w stałej temperaturze 38 stopni F.
Wyjąć pieczeń z opakowania i dobrze spłukać. Pat całkowicie suche, owinąć 3 warstwami gazę.
Umieść na stojaku zamontowanym wewnątrz patelni z prześcieradłem z tyłu lodówki, grubą stroną do góry. Po 24 godzinach wyjąć, rozpakować, wyrzucić gazę i owinąć świeżym kawałkiem.
Włożyć z powrotem do lodówki na 6 do 9 dni w stanie niezakłóconym. Przed starzeniem na sucho należy sprawdzić dokładność temperatury w lodówce. Przechowywać w dolnej / tylnej części lodówki i, jeśli to możliwe, lodówkę, która nie otwiera się często.
Usunąć gazę, odciąć tłuszcz i przyciąć końce i wszelkie przebarwione części pieczenia.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Pokroić pieczeń w 6 (1 1/2 cala grubości) steki. Doprawić solą i świeżo popękanym pieprzem. Gotuj steki przez 4 minuty z pierwszej strony, obróć i gotuj 3 minuty więcej.
Przełożyć na półmisek. Top z chrzanu Gremolata i niech odpocząć 5 minut.
W średniej misce ubić masło z czosnkiem, chrzanem, octem, skórką i solą. Wymieszać natkę pietruszki.