Sucha solanka z cytrusów i pieprzu
Sucha solanka z cytrusów i pieprzu to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 54. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 5 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, skórkę pomarańczową, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Świeże zioła i cytrusy solanka z indyka, Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, oraz Tajny składnik (różowy pieprz): różowy pieprz i Pa.
Instrukcje
Toast czarny, różowy, i biały pieprz i liście laurowe na patelni, aż pachnące.
Ostudzić, a następnie zmiażdżyć w torbie za pomocą wałka do ciasta lub ciężkiej patelni.
Wymieszać z solą, cukrem, skórką cytrynową i skórką pomarańczową. Nałożyć na indyka i po utwardzeniu spłukać i osuszyć przed pieczeniem.
DO AHEAD: sucha solanka może być wykonana 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.