Styl restauracji ze smażonym ryżem

Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich i przyjaznych dla fodmap , przepisem, który powinieneś wypróbować, może być Fried Rice Restaurant Style. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 236 kalorii . Za 57 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Został dostarczony przez Allrecipes. Wielu osobom naprawdę podobał się ten hor d'oeuvre. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Ten przepis zachwycił 883 osoby. Jeśli masz pod ręką wodę, olej roślinny, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 49% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak restauracja ze smażonym ryżem , styl restauracji ze smażonym ryżem i Jak gotować: smażony kurczak w stylu restauracji Max's .
Instrukcje
W rondlu połącz ryż z wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić przez 20 minut.
W małym rondlu gotuj marchewki w wodzie przez około 3 do 5 minut. Groszek wrzucamy na wrzącą wodę, odcedzamy.
Rozgrzej wok na dużym ogniu.
Wlać olej, następnie wymieszać z marchewką i groszkiem; gotować około 30 sekund. Wbijamy jajka, szybko mieszając, tak aby powstała jajecznica z warzywami. Wymieszać z ugotowanym ryżem. Wstrząśnij sosem sojowym i wrzuć ryż, aby nim się pokrył.
Skropić olejem sezamowym i ponownie wymieszać.