Stwórz Własny Bar Tacos

Stwórz Własny Bar Tacos
Stwórz własny bar Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka chipotles w sosie adobo, papryka jalapeno, monterey pepper jack cheese, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Twórz Własne Tacos, Jak zrobić zdrowe Chodzenie Tacos, oraz Jak zrobić Mini Tacos: styl kurczaka BBQ.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Na małej patelni podgrzanej na średnim ogniu dodaj olej i mięso z piersi indyka. Brązowe mięso 2 lub 3 minuty, następnie dodać cebulę i czosnek. Cebulę i mięso gotować razem przez kolejne 3 do 5 minut. Wymieszaj Chipotle, chili w proszku i sos pomidorowy. Doprawić nadzienie solą do smaku. Wymieszać 1/2 szklanki wody do napełniania. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Rozgrzać małą do średniej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać olej i wieprzowinę do gorącej patelni. Rozbić wieprzowinę, gdy brązowieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać paprykę do wieprzowiny i doprawić mieszanką z kminkiem, sosem cayenne, zielem angielskim, solą i pieprzem. Zmniejszyć ciepło do umiarkowanego i gotować nadzienie 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Dodać 1/2 szklanki wody do wieprzowiny. Zmniejsz ciepło do niskiego, aby utrzymać ciepło napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Połączyć wszystkie składniki Pico de Gallo w małej misce i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Aby zmontować Pasek, ułóż muszle taco obok góry pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuzinTuzin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Podawać nadzienia z patelni były gotowane w.
8
Polewy umieścić w małych naczyniach po przeciwnej stronie blatu kuchennego. Tex mex czerwona fasola i ryż lub sklep kupił refried fasola zrobić wielki dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Fasola CzerwonaFasola Czerwona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej

Składniki

2chipotle w sosie adobo, posiekanechipotle w sosie adobo, posiekane1warzywo (np. szpinak)10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali1porcja startego parmezanuchili w proszku, zaokrąglony palmfulchili w proszku, zaokrąglony palmful101 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól gruboziarnistaSól gruboziarnista3Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane świeże liście kolendryposiekane świeże liście kolendry2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1małezielona papryka, posiekanazielona papryka, posiekana1porcja startego parmezanumielony kminek, palmowymielony kminek, palmowy605papryka habanerowieprzowina mielonawieprzowina mielona605papryka habaneromielona pierś z indyka, średnia waga 1 opakowaniamielona pierś z indyka, średnia waga 1 opakowania101 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSOS Taco, każda markaSOS Taco, każda marka2smallspapryka jalapeno, sadzona i posiekanapapryka jalapeno, sadzona i posiekana1porcja startego parmezanuoliwa z oliwek extra virgin, 1 obrót patelnioliwa z oliwek extra virgin, 1 obrót patelni1małecebula posiekanacebula posiekana3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser Monterey Pepper Jack, ok. 1/2 funtarozdrobniony ser Monterey Pepper Jack, ok. 1/2 funta1dropkilka sosów pieprz cayenne, do smakukilka sosów pieprz cayenne, do smaku101 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPomidory czerwone śliwkowe pokrojone w kostkęPomidory czerwone śliwkowe pokrojone w kostkę1czerwona papryka, posiekanaczerwona papryka, posiekana2Rozdrobniona sałata rzymska, sercaRozdrobniona sałata rzymska, serca101 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSólSól101 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz6szalotki, posiekaneszalotki, posiekane3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony cheddar lub wędzony cheddar, około 1/2 funtarozdrobniony cheddar lub wędzony cheddar, około 1/2 funta10super rozmiar muszli taco, rozgrzane do opakowaniasuper rozmiar muszli taco, rozgrzane do opakowania2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 duża słodka cebula, grubo posiekana1 duża słodka cebula, grubo posiekana3żółty winorośli dojrzałe pomidory, sadzone i pokrojone w kostkężółty winorośli dojrzałe pomidory, sadzone i pokrojone w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm1małebiała cebula, posiekanabiała cebula, posiekana1żółta papryka, posiekanażółta papryka, posiekana

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn