Stwórz własny bar Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka chipotles w sosie adobo, papryka jalapeno, monterey pepper jack cheese, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Twórz Własne Tacos, Jak zrobić zdrowe Chodzenie Tacos, oraz Jak zrobić Mini Tacos: styl kurczaka BBQ.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Na małej patelni podgrzanej na średnim ogniu dodaj olej i mięso z piersi indyka. Brązowe mięso 2 lub 3 minuty, następnie dodać cebulę i czosnek. Cebulę i mięso gotować razem przez kolejne 3 do 5 minut. Wymieszaj Chipotle, chili w proszku i sos pomidorowy. Doprawić nadzienie solą do smaku. Wymieszać 1/2 szklanki wody do napełniania. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Rozgrzać małą do średniej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać olej i wieprzowinę do gorącej patelni. Rozbić wieprzowinę, gdy brązowieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać paprykę do wieprzowiny i doprawić mieszanką z kminkiem, sosem cayenne, zielem angielskim, solą i pieprzem. Zmniejszyć ciepło do umiarkowanego i gotować nadzienie 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Dodać 1/2 szklanki wody do wieprzowiny. Zmniejsz ciepło do niskiego, aby utrzymać ciepło napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Połączyć wszystkie składniki Pico de Gallo w małej misce i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De Gallo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Aby zmontować Pasek, ułóż muszle taco obok góry pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuzin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Podawać nadzienia z patelni były gotowane w.
8
Polewy umieścić w małych naczyniach po przeciwnej stronie blatu kuchennego. Tex mex czerwona fasola i ryż lub sklep kupił refried fasola zrobić wielki dodatek.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.