Stwórz Własny Bar Tacos

Stwórz Własny Bar Tacos
Stwórz własny bar Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka chipotles w sosie adobo, papryka jalapeno, monterey pepper jack cheese, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Twórz Własne Tacos, Jak zrobić zdrowe Chodzenie Tacos, oraz Jak zrobić Mini Tacos: styl kurczaka BBQ.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Na małej patelni podgrzanej na średnim ogniu dodaj olej i mięso z piersi indyka. Brązowe mięso 2 lub 3 minuty, następnie dodać cebulę i czosnek. Cebulę i mięso gotować razem przez kolejne 3 do 5 minut. Wymieszaj Chipotle, chili w proszku i sos pomidorowy. Doprawić nadzienie solą do smaku. Wymieszać 1/2 szklanki wody do napełniania. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Rozgrzać małą do średniej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać olej i wieprzowinę do gorącej patelni. Rozbić wieprzowinę, gdy brązowieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać paprykę do wieprzowiny i doprawić mieszanką z kminkiem, sosem cayenne, zielem angielskim, solą i pieprzem. Zmniejszyć ciepło do umiarkowanego i gotować nadzienie 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Dodać 1/2 szklanki wody do wieprzowiny. Zmniejsz ciepło do niskiego, aby utrzymać ciepło napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Połączyć wszystkie składniki Pico de Gallo w małej misce i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Aby zmontować Pasek, ułóż muszle taco obok góry pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuzinTuzin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Podawać nadzienia z patelni były gotowane w.
8
Polewy umieścić w małych naczyniach po przeciwnej stronie blatu kuchennego. Tex mex czerwona fasola i ryż lub sklep kupił refried fasola zrobić wielki dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Fasola CzerwonaFasola Czerwona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej

Składniki

2chipotle w sosie adobo, posiekanechipotle w sosie adobo, posiekane1Batoniki toffi Heath10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali12 łyżeczki czosnku w proszkuchili w proszku, zaokrąglony palmfulchili w proszku, zaokrąglony palmful10krewetki i żyłkiSól gruboziarnistaSól gruboziarnista33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście kolendryposiekane świeże liście kolendry2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1małezielona papryka, posiekanazielona papryka, posiekana12 łyżeczki czosnku w proszkumielony kminek, palmowymielony kminek, palmowy6051 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wieprzowina mielonawieprzowina mielona6051 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona pierś z indyka, średnia waga 1 opakowaniamielona pierś z indyka, średnia waga 1 opakowania10krewetki i żyłkiSOS Taco, każda markaSOS Taco, każda marka2smallspapryka jalapeno, sadzona i posiekanapapryka jalapeno, sadzona i posiekana12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek extra virgin, 1 obrót patelnioliwa z oliwek extra virgin, 1 obrót patelni1małecebula posiekanacebula posiekana3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser Monterey Pepper Jack, ok. 1/2 funtarozdrobniony ser Monterey Pepper Jack, ok. 1/2 funta1dropkilka sosów pieprz cayenne, do smakukilka sosów pieprz cayenne, do smaku10krewetki i żyłkiPomidory czerwone śliwkowe pokrojone w kostkęPomidory czerwone śliwkowe pokrojone w kostkę1czerwona papryka, posiekanaczerwona papryka, posiekana2Rozdrobniona sałata rzymska, sercaRozdrobniona sałata rzymska, serca10krewetki i żyłkiSólSól10krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz6szalotki, posiekaneszalotki, posiekane3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony cheddar lub wędzony cheddar, około 1/2 funtarozdrobniony cheddar lub wędzony cheddar, około 1/2 funta10super rozmiar muszli taco, rozgrzane do opakowaniasuper rozmiar muszli taco, rozgrzane do opakowania2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 duża słodka cebula, grubo posiekana1 duża słodka cebula, grubo posiekana3żółty winorośli dojrzałe pomidory, sadzone i pokrojone w kostkężółty winorośli dojrzałe pomidory, sadzone i pokrojone w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 41małebiała cebula, posiekanabiała cebula, posiekana1żółta papryka, posiekanażółta papryka, posiekana

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn