Strzelanki Z Ostryg Z Grilla

Strzelanki Z Ostryg Z Grilla
Grillowane ostrygi to bezmleczne napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 22 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ostrygi w muszlach, sos pieprzowy, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Strzelanki Z Ostryg Z Grilla, Strzelcy Ostryg, oraz Strzelcy Ostryg.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu. Możesz zebrać składniki, podczas gdy grill się nagrzewa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Całe ostrygi ułożyć na rozgrzanym grillu. Gotuj, aż się otworzą, 5 do 10 minut-usłyszysz skwierczący sok na gorących węglach, gdy tak się stanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Wyjąć ostrygi z grilla i podważyć górną skorupę. Możesz nosić ciężkie rękawice, aby chronić się przed upałem. Wsuń nóż między ostrygę a skorupę, aby się rozłączyć. Top każdy z 2 łyżeczki soku z cytryny, 1 łyżeczka sosu Worcestershire, i ostry sos pieprzowy i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Podawać w skorupce jeszcze ciepłe.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn