Strudle z pieczarkami i estragonem z sosem madeira

Strudle z pieczarkami i estragonem z sosem madeira
Strudle z pieczarkami i estragonem z sosem Madera zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 110 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, zapakuj pieczarki, zapakuj pieczarki płaskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Fasolka szparagowa z sosem Pieczarkowo-Madera, Strudle z dzikimi grzybami, Chardą Szwajcarską i kozim serem z sosem Bourbon Cider, oraz Polędwica Wołowa Pieczona Z Sosem Pieczarkowym Madeira dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę podsmażyć na 50 g masła na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać pokrojone w plasterki pieczarki płaskie i kasztanowe, następnie zmiękczyć na 5 min. Wymieszać grzyby shiitake i czosnek, następnie podgrzać i gotować dość ostro, aby odpędzić jak najwięcej wilgoci. Wymieszaj Maderę, estragon, bułkę tartą i pomidory, a następnie zdejmij patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
MaderaMadera
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Na osobnej patelni gotujemy pieczarki i orzeszki piniowe w pozostałym maśle, aż orzechy będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać do mieszanki Grzybowo-pomidorowej, następnie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
5
Połóż arkusz filo na powierzchni roboczej i pędzel olejem. Na wierzchu przełożyć inny arkusz, przeczesać ponownie, następnie kontynuować aż do uzyskania stosu 4 arkuszy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Rozłóż połowę wypełnienia na najdłuższą długość, pozostawiając po kilka cms na każdym końcu. Ciasto składamy na nadzienie, zwijamy jak cygaro, następnie ostrożnie podnosimy na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Posmaruj więcej oleju, a następnie rozerwij ostatni arkusz filo na paski,scruch i umieść połowę na górze, aby udekorować. Powtórz z resztą ciasta i nadzieniem, aby zrobić drugi strudel, a następnie schłodzić, aż będzie gotowy do gotowania. Można dokonać 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Aby służyć, piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 200C / wentylator 180C / Gaz 6 przez 30 minut lub do złotego koloru i rozgrzany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podawać w plastrach, z dodatkiem orzeszków piniowych i estragonu, z sosem Madera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
MaderaMadera
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Strudel świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn