Strudle jabłkowe i orzechowe

Strudle jabłkowe i orzechowe
Strudle jabłkowe i orzechowe wymagają około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, masło, arkusze ciasta filo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Strudle Jabłkowe, Indywidualne Strudle Jabłkowe, oraz Mini Strudle Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej patelni saute na średnim ogniu, tosty pekan aż złoty kolor, o 3 do 4 protokół. Wyłączyć ogień i wymieszać rodzynki i nadzienie jabłkowe. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W małym rondlu na średnim ogniu dodaj masło i szałwię. Gdy masło stopi się, usuń szałwię. W małej misce, połączyć cukier i cynamon i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozpakuj prześcieradła i przykryj wilgotnym ręcznikiem. Umieść 1 arkusz na desce do krojenia i szczotkuj roztopionym masłem, połóż inny arkusz na górze i szczotkuj masłem, a następnie połóż trzeci arkusz na górze i szczotkuj masłem. * Uwaga kucharza: odstawić filo na bok, przykryte wilgotnym ręcznikiem, aż będzie gotowe do ponownego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Pokrój stosy filo na trzecie. Umieść około 1 do 2 łyżek nadzienia jabłkowego na końcu najbliższego paska. Złóż filo na Trójkąty, wielokrotnie składając w prawo, a następnie w lewo i powtarzaj, aż dotrzesz do końca paska, upewniając się, że zachowasz kształt trójkąta. Powtórz z pozostałymi 2 paskami phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
5
Pędzel ostatni Trójkąt krotnie z masłem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Wierzchołki trójkątów posmarować masłem i posypać cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Powtórz ten proces, aż wszystkie nadzienie zostanie wykorzystane. Ułóż Trójkąty phyllo na patelni arkusza, który został wyłożony pergaminem, i piec, aż dobrze zbrązowieje, o 6 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przełożyć strudle na talerz i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn