Strudel z szynką i szwajcarią

Strudel z szynką i szwajcarią
Szynka i szwajcarski strudel przygotowuje się około 55 minut od początku do końca. Za 86 centów za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 305 kalorii . Ten przepis jest dla 10 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i sycący. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, bulionu z kurczaka, cebuli i ryżu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 36% . Ta ocena jest raczej słaba. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Apple Or Peach Strudel , Blueberry and Cottage Cheese Strudel i Gluten Free Apple Strudel .

Instrukcje

1
W rondlu zagotuj bulion; dodaj ryż. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do miękkości; dodaj do ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Szklanki (8 Uncji) Startego Sera Szwajcarskiego2 Szklanki (8 Uncji) Startego Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklanki Startego Sera SzwajcarskiegoSzklanki Startego Sera Szwajcarskiego
2
Rozpuść pozostałe masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Połóż jeden płat ciasta filo na blacie roboczym i posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Nałóż pozostałą warstwę ciasta filo i masła (ciasto przykryj papierem woskowanym do momentu użycia). Nałóż łyżką mieszankę ryżową na ciasto, do 2,5 cm od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5
Posyp szynką, serem i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Złóż krótsze boki na 2,5 cm ponad nadzienie.
7
Zwiń w rulon, zaczynając od dłuższego boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Posmaruj pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
9
Połóż na natłuszczonej blasze do pieczenia stroną ze szwem do dołu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
10
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do uzyskania złotego koloru. Ostudzić przez 5 minut przed pokrojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn