Strudel z szynką i serem
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka substytut jajka, pietruszka, bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu rozpuść masło. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w mleku. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem szwajcarskim i 2 łyżkami parmezanu, aż szwajcarski się rozpuści; odstawić. W patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, gotować i mieszać substytut jaj na średnim ogniu, aż do całkowitego ustawienia. Wymieszać z serem.
Dla każdego strudla umieść jeden arkusz ciasta filo na powierzchni roboczej z krótką stroną do siebie (pozostające ciasto przykryj woskowanym papierem, aby uniknąć wyschnięcia). Ciasto zalać sprayem do gotowania; złożyć na pół wzdłuż. Zalać sprayem do gotowania; spryskać sprayem o smaku maślanym.
Posypać 1 łyżeczką bułki tartej.
Rozprowadzić mieszaninę jaj na dolnej trzeciej części ciasta w ciągu 3/4 cala. DNA i boków. Złożyć po bokach.
Rozwałkować ciasto, zaczynając od końca mieszanką jajeczną.
Umieść stronę szwu w dół na nieczystej blasze do pieczenia. Zalać sprayem do gotowania; spryskać sprayem o smaku maślanym.
Piec w temperaturze 375° przez 15-18 minut lub do złotego koloru i napełniania jest ogrzewany przez (nadzienie może rozwinąć się i wyjść z ciasta podczas pieczenia).
Posypać natką pietruszki i pozostałym parmezanem.