Szynka i szwajcarski strudel przygotowuje się około 55 minut od początku do końca. Za 86 centów za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 305 kalorii . Ten przepis jest dla 10 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i sycący. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, bulionu z kurczaka, cebuli i ryżu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 36% . Ta ocena jest raczej słaba. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Apple Or Peach Strudel , Blueberry and Cottage Cheese Strudel i Gluten Free Apple Strudel .
Instrukcje
1
W rondlu zagotuj bulion; dodaj ryż. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do miękkości; dodaj do ryżu.
Nałóż pozostałą warstwę ciasta filo i masła (ciasto przykryj papierem woskowanym do momentu użycia). Nałóż łyżką mieszankę ryżową na ciasto, do 2,5 cm od krawędzi.