Strudel z malin i białej czekolady
Strudel z maliny i białej czekolady może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka skrobi kukurydzianej, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Strudel z malin i białej czekolady, Strudel Malinowy, oraz Suflety z białej czekolady z sosem Malinowo-czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W misce połącz maliny, skrobię kukurydzianą,skórkę cytrynową i 4 łyżki. cukier.
Połóż 1 arkusz phyllo na powierzchni roboczej, krótkim bokiem do ciebie, zachowując pozostałe arkusze pokryte folią.
Arkusz pędzla lekko z masłem i położyć drugi arkusz na górze. Powtórzyć z pozostałym masłem i filo. (Zostanie Ci trochę masła.)
Łyżka maliny nadzienie w linii 2-cala grubości wzdłuż długiej krawędzi ciasta, pozostawiając 2 cale na górze i na dole.
Posypać kawałkami białej czekolady.
Zwinąć mocno, złożyć końce pod, i umieścić szew stronie w dół na blasze do pieczenia.
Posmarować odrobiną pozostałego masła.
Posypać pozostałą 1/2 łyżki. cukier.
Piec na złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Odstawić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu przez 15 minut, a następnie pokroić i podawać na ciepło, lub ostudzić i podawać w temperaturze pokojowej.