Strudel z karmelizowaną cebulą, figą i serem pleśniowym
Jeśli 96 centów za porcję spadnie Twój budżet, karmelizowana cebula, Figa i strudel z sera pleśniowego mogą być spektakularne Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz nektar morelowy, ocet balsamiczny, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bułeczki z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą, Placki z sera pleśniowego i karmelizowanej cebuli, oraz Karmelizowane mini burgery z cebulą i serem pleśniowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 30 minut.
Płaszcz patelni średniej nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać cebulę i ocet; gotować 20 minut lub do głębokiego złota, często mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać mieszankę fig i ser. Odstawić.
Umieścić 1 arkusz filo na powierzchni roboczej (przykryć pozostałe ciasto, aby nie wyschło); lekko pokryć sprayem do gotowania. Pracując z 1 arkuszem phyllo na raz, pokryj Pozostałe 7 arkuszy phyllo sprayem do gotowania, umieszczając jeden na drugim.
Umieścić arkusz folii na phyllo, naciskając delikatnie, aby uszczelnić arkusze razem; wyrzucić folię.
Łyżka mieszanki cebuli wzdłuż 1 długiej krawędzi phyllo, pozostawiając 2-calową granicę. Fold na krótkich krawędziach phyllo na pokrycie 2 cali mieszanki cebuli na każdym końcu.
Zaczynając od długiej krawędzi z 2-calowym obramowaniem, zwijaj galaretkę. (Nie zwinąć szczelnie, lub strudel może podzielić.)
Umieść strudel, szew w dół, na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Wynik ukośne rozcięcia do góry strudel za pomocą ostrego noża. Lekko spryskać strudel sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego koloru.
Na wierzch posypać cukrem pudrem.