Strozzapreti Andrew Carmelliniego z kiełbasą, winogronami i czerwonym winem

Strozzapreti Andrew Carmellini z kiełbasą, winogronami i czerwonym winem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1323 kalorii, 42g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę, ocet winny, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Risotto Rosso Andrew Carmelliniego z czerwonym winem, Radicchio i wędzoną mozzarellą, Andrew Carmellini ' s Chicken Pot Pie, oraz Smażony kurczak Andrew Carmellini.
Instrukcje
Winogrona przeciąć na pół wzdłuż.
Połączyć winogrona, wino, cukier i ocet i umieścić w przykrytym pojemniku w lodówce na noc (co najmniej 8 godzin).
W średnim rondlu doprowadzić mieszaninę winogron do wrzenia na dużym ogniu. Gotować w wrzeniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 10 minut, a następnie zdjąć z ognia.
Pokrój osłonki kiełbasy i usuń mięso. Wyrzucić łuski. Włóż duży garnek wody, aby zagotować makaron.
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj mięso i brązowy, mieszając i rozbijając mięso, jak iść, o 5 protokół.
Gdy mięso zacznie brązowieć, dodaj cebulę i kontynuuj gotowanie, dobrze mieszając, aż kiełbasa będzie dobrze rumiana i cebula zmięknie, 5 do 7 minut.
Dodaj liście szałwii i wymieszaj, aby połączyć.
Dodać mieszaninę winogron i dobrze wymieszać.
Gdy woda dojdzie do wrzenia, gotować makaron aż tylko al dente (odjąć jedną minutę od wskazówek na opakowaniu).
Odcedzić, ale nie spłukać, zastrzegając kilka łyżek wody makaronu.
Dodaj makaron do mieszanki kiełbas i mieszaj przez 1 minutę, dodając łyżkę wody z makaronu na raz, aby tylko zwilżyć. Wyłączyć ogień, dodać masło, ser i czarny pieprz, dobrze mieszając.
Dodać natkę pietruszki i od razu podawać, posypane dodatkowym serem.