Strozza Pretti alla Boscaiola
Strozza Pretti alla Boscaiola może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz grzyby portobello, cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Kurczak alla Boscaiola, Kurczak Bucatini alla Boscaiola, oraz Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj makaron do Ustawienia nr 4, o grubości około 1/8 cala.
Pokrój arkusze makaronu na 4-calowe kawałki i złóż każdy na pół.
Wytnij rolkę na paski o grubości 1/2 cala. Weź każdy kawałek między ręce i toczyć w tę iz powrotem kilka razy, aby utworzyć skręcony kawałek. Odstawić.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W 12 do 14 calowy SOS patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, i podsmażyć cebulę i seler na średnim ogniu do miękkości, o 8 do 10 protokół.
Dodać grzyby i gotować, aż spocone, o 8 do 10 protokół.
Dodać sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. W międzyczasie wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj 1 minutę, aż będzie miękki.
Dobrze odcedzić i ułożyć na patelni z grzybami. Wrzucić, aż dobrze pokryte.
Dodać natkę pietruszki, przełożyć na ciepły talerz i podawać.