Strona Główna W Ofercie Sałatka Z Tuńczykiem
Need a sałatka bezglutenowa i pescatariańska? Home On The Range Sałatka z tuńczyka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką twaróg, seler, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj Kremowy Domowy tuńczyk topi się, Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, oraz Kanapki Western Range dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i całkowicie przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody i ostudzić. Obrać i posiekać.
W dużej misce, Płatek tuńczyka.
Dodaj twaróg, jajka, seler, zieloną cebulę,pietruszkę, przyprawę do pieprzu cytrynowego, sól selerową, sok z cytryny i majonez; dobrze wymieszaj. Wyluzuj.