Strona Główna Peklowana Wołowina Peklowana

Strona Główna Peklowana Wołowina Peklowana
Domowa peklowana wołowina może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 4133 kalorii, 480g białka, oraz 178 g tłuszczu na porcję. Na 6,2 USD za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 850 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ten przepis z prostych przepisów wymaga marynowania przypraw, wody, nasion kolendry i cynamonu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Domowa peklowana wołowina, Domowa peklowana wołowina, oraz Strona główna peklowana wołowina na kanapce Reubena.

Instrukcje

1
Tosty i zmiażdżyć przyprawy: można albo używane sklep zakupione przyprawy marynowania lub można zrobić własne. Aby zrobić własne, tosty jagody ziela angielskiego, nasiona gorczycy, nasiona kolendry, płatki czerwonej papryki, ziarna pieprzu, goździki i strąki kardamonu na małej patelni na średnim ogniu, aż pachną. Zauważ, że jest to dość łatwe do spalania przypraw; chcesz wystarczająco dużo ciepła, aby uwolnić ich smaki, nie tak bardzo, że się spalają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
KardamonKardamon
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wyjąć z ognia i umieścić w małej misce. Użyj moździerza i tłuczku, aby trochę zmiażdżyć przyprawy (lub tył łyżki lub bok noża na płaskiej powierzchni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodaj do małej miseczki i wymieszaj z pokruszonymi liśćmi laurowymi i zmielonym imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Utwardzanie solanki przyprawami, solami, cukrem, wodą: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
5
Dodaj około 3 łyżki mieszanki przypraw (rezerwa resztę do gotowania peklowanej wołowiny po utwardzeniu), plus pół kija cynamonu, do galonu wody w dużym garnku, wraz z koszerną solą, różową solą (jeśli używasz) i brązowym cukrem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. Następnie przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1
Umieść mostek w dużym, płaskim pojemniku lub patelni i przykryj solanką. Solanka powinna pokryć mięso. Mięso może unosić się w takim przypadku możesz chcieć zważyć je talerzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Alternatywnie można użyć worka zamrażalnika o pojemności 2 litrów (umieszczonego w pojemniku, aby nie wyciekał po całej lodówce), umieścić mostek w worku zamrażalnika i około 2 ćwiartek solanki, wyciskając powietrze z worka przed uszczelnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
3
Umieścić w lodówce i schłodzić od 5-7 dni. Każdego dnia Odwróć mostek, aby wszystkie strony były jednakowo solone.
4
Gotuj wędliny: pod koniec utwardzania Usuń mostek z solanki i spłucz solankę zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Umieść mostek w dużym garnku, który po prostu mieści się wokół mostka i przykryj co najmniej jednym centymetrem wody. Jeśli chcesz, aby mostek był mniej słony, dodaj kolejny cal wody do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodaj łyżkę przypraw do marynowania do garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do bardzo niskiego gotować (ledwo bulgotanie), i gotować 3-4 godzin, aż peklowana wołowina jest przetargu widelcowego. (W tym momencie można przechowywać w lodówce do tygodnia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1
Wyjąć mięso na deskę do krojenia. (Możesz użyć przyprawionego płynu do gotowania do gotowania warzyw na gotowany obiad lub peklowaną wołowinę i kapustę.) Zwróć uwagę na widoczne linie na mięsie; jest to" ziarno " mięsa lub kierunek włókien mięśniowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Aby mięso było łatwiejsze do cięcia, przeciąć je najpierw na pół, wzdłuż ziarna mięsa. Następnie wykonaj cienkie poprzeczne kawałki, w poprzek ziarna, aby pokroić mięso do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn