Strona Główna Peklowana Wołowina Peklowana

Strona Główna Peklowana Wołowina Peklowana
Domowa peklowana wołowina może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 4133 kalorii, 480g białka, oraz 178 g tłuszczu na porcję. Na 6,2 USD za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 850 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ten przepis z prostych przepisów wymaga marynowania przypraw, wody, nasion kolendry i cynamonu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Domowa peklowana wołowina, Domowa peklowana wołowina, oraz Strona główna peklowana wołowina na kanapce Reubena.

Instrukcje

1
Tosty i zmiażdżyć przyprawy: można albo używane sklep zakupione przyprawy marynowania lub można zrobić własne. Aby zrobić własne, tosty jagody ziela angielskiego, nasiona gorczycy, nasiona kolendry, płatki czerwonej papryki, ziarna pieprzu, goździki i strąki kardamonu na małej patelni na średnim ogniu, aż pachną. Zauważ, że jest to dość łatwe do spalania przypraw; chcesz wystarczająco dużo ciepła, aby uwolnić ich smaki, nie tak bardzo, że się spalają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
KardamonKardamon
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć z ognia i umieścić w małej misce. Użyj moździerza i tłuczku, aby trochę zmiażdżyć przyprawy (lub tył łyżki lub bok noża na płaskiej powierzchni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj do małej miseczki i wymieszaj z pokruszonymi liśćmi laurowymi i zmielonym imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Utwardzanie solanki przyprawami, solami, cukrem, wodą: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodaj około 3 łyżki mieszanki przypraw (rezerwa resztę do gotowania peklowanej wołowiny po utwardzeniu), plus pół kija cynamonu, do galonu wody w dużym garnku, wraz z koszerną solą, różową solą (jeśli używasz) i brązowym cukrem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. Następnie przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Umieść mostek w dużym, płaskim pojemniku lub patelni i przykryj solanką. Solanka powinna pokryć mięso. Mięso może unosić się w takim przypadku możesz chcieć zważyć je talerzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Alternatywnie można użyć worka zamrażalnika o pojemności 2 litrów (umieszczonego w pojemniku, aby nie wyciekał po całej lodówce), umieścić mostek w worku zamrażalnika i około 2 ćwiartek solanki, wyciskając powietrze z worka przed uszczelnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
3
Umieścić w lodówce i schłodzić od 5-7 dni. Każdego dnia Odwróć mostek, aby wszystkie strony były jednakowo solone.
4
Gotuj wędliny: pod koniec utwardzania Usuń mostek z solanki i spłucz solankę zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Umieść mostek w dużym garnku, który po prostu mieści się wokół mostka i przykryj co najmniej jednym centymetrem wody. Jeśli chcesz, aby mostek był mniej słony, dodaj kolejny cal wody do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodaj łyżkę przypraw do marynowania do garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do bardzo niskiego gotować (ledwo bulgotanie), i gotować 3-4 godzin, aż peklowana wołowina jest przetargu widelcowego. (W tym momencie można przechowywać w lodówce do tygodnia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Wyjąć mięso na deskę do krojenia. (Możesz użyć przyprawionego płynu do gotowania do gotowania warzyw na gotowany obiad lub peklowaną wołowinę i kapustę.) Zwróć uwagę na widoczne linie na mięsie; jest to" ziarno " mięsa lub kierunek włókien mięśniowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Aby mięso było łatwiejsze do cięcia, przeciąć je najpierw na pół, wzdłuż ziarna mięsa. Następnie wykonaj cienkie poprzeczne kawałki, w poprzek ziarna, aby pokroić mięso do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn