Stromboli
Stromboli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 499 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz salami, provolone, ciasto do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Stromboli, Stromboli, oraz stromboli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozwałkować 1 kawałek na 10-calową okrągłą na lekko posypanej mąką powierzchni i równomiernie posypać 1 łyżką parmezanu i czarnego pieprzu do smaku. Ułóż jedną czwartą salami, provolone i pieczoną paprykę w równej warstwie na cieście.
Rozwałkuj ciasto okrągłe, następnie podwiń końce pod i uszczypnij krawędzie, aby je uszczelnić.
Dodać 3 więcej rolek w ten sam sposób i zorganizować 2 cale od siebie na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Posmaruj lekko jajkiem i wytnij 3 (1/2 cala) otwory parowe w każdej rolce.
Piec w środku piekarnika na złoty kolor, 30 do 35 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.