Stroganoff Nadziewane Portabellas
Stroganoff Nadziewane Portabellas może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 33g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,51 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, wodę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Portabellas Nadziewane Z Grilla, Wołowina Stroganoff Faszerowane Muszle, oraz Wołowina Stroganoff Faszerowany Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia cookie arkusz z folią.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać z gorącą wodą, mlekiem, mieszanką sosów i niegotowanym makaronem (z pudełka do hamburgerów).
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Zdjąć z ognia; odkryć i pozostawić SOS zagęścić, o 5 protokół.
Tymczasem grzyby oczyścić, delikatnie wycierając zewnętrzne czapki wilgotnym ręcznikiem papierowym lub miękką szczotką. Wyskakują łodygi. Łyżeczką zeskrobać skrzela, aż spody czapek będą w większości czyste.
Pieczarki ułożyć na blasze. Łyżka mieszaniny stroganoff do każdego grzyba. Top z serem.
Piec 10 do 15 minut lub aż grzyby są gotowane i ser topi. Top z pietruszką.