Striped Bass Chowder from ' the Catch

Striped Bass Chowder from ' the Catch
Paski Bass Chowder z ' połowu może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 503 kalorie, 32G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pesto i różyczki, Skórka z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć jasnego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Kremowe jako deser. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Cały Pasiasty Bas, Grillowany Bas W Paski, oraz Pikantny Bas W Paski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować pesto i różyczki: w dużym garnku z wrzącą wodą, gotować brokuły rabe do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Odcedzić i schłodzić.
3
Odciąć wszystkie kwiaty i rezerwy. Posiekaj łodygi i liście i przenieś do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
4
Dodać orzeszki piniowe, czosnek, kapary i skórkę z cytryny i proces grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodać ser i całą oliwę z oliwek i puree. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Aby przygotować chowder: w dużym garnku podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
ChowderChowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodać pory i gotować na średnim ogniu, mieszając kilka razy, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
8
Dodaj cayenne i gotować przez około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
9
Dodać pomidory, ziemniaki, wywar i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć i dusić na średnim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
10
Dodać śmietanę i paski basu i gotować na wolnym ogniu, aż ryba jest tylko gotowane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bas W PaskiBas W Paski
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
11
Zdjąć z ognia i dodać zarezerwowane brokuły różyczki rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
12
Kadzi chowder do miski i przekazać pesto przy stole do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChowderChowder
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
ChochlaChochla
13
Uwaga: pesto z brokułów rabe i blanszowane różyczki można przechowywać w lodówce, osobno, na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn