Paski Bass Chowder z ' połowu może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 503 kalorie, 32G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pesto i różyczki, Skórka z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć jasnego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Kremowe jako deser. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Cały Pasiasty Bas, Grillowany Bas W Paski, oraz Pikantny Bas W Paski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować pesto i różyczki: w dużym garnku z wrzącą wodą, gotować brokuły rabe do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł Rabe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Odcedzić i schłodzić.
3
Odciąć wszystkie kwiaty i rezerwy. Posiekaj łodygi i liście i przenieś do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo Posiekany
4
Dodać orzeszki piniowe, czosnek, kapary i skórkę z cytryny i proces grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodać ser i całą oliwę z oliwek i puree. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sos żurawinowy, Do Podania
6
Aby przygotować chowder: w dużym garnku podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Chowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodać pory i gotować na średnim ogniu, mieszając kilka razy, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)
8
Dodaj cayenne i gotować przez około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
9
Dodać pomidory, ziemniaki, wywar i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć i dusić na średnim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
10
Dodać śmietanę i paski basu i gotować na wolnym ogniu, aż ryba jest tylko gotowane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bas W Paski
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
11
Zdjąć z ognia i dodać zarezerwowane brokuły różyczki rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł Rabe
12
Kadzi chowder do miski i przekazać pesto przy stole do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chowder
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
Chochla
13
Uwaga: pesto z brokułów rabe i blanszowane różyczki można przechowywać w lodówce, osobno, na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł Rabe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny