Paski Bass Chowder z ' połowu może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 503 kalorie, 32G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pesto i różyczki, Skórka z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć jasnego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Kremowe jako deser. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Cały Pasiasty Bas, Grillowany Bas W Paski, oraz Pikantny Bas W Paski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować pesto i różyczki: w dużym garnku z wrzącą wodą, gotować brokuły rabe do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł Rabe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i schłodzić.
3
Odciąć wszystkie kwiaty i rezerwy. Posiekaj łodygi i liście i przenieś do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodać orzeszki piniowe, czosnek, kapary i skórkę z cytryny i proces grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodać ser i całą oliwę z oliwek i puree. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Aby przygotować chowder: w dużym garnku podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Chowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodać pory i gotować na średnim ogniu, mieszając kilka razy, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
8
Dodaj cayenne i gotować przez około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
9
Dodać pomidory, ziemniaki, wywar i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć i dusić na średnim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
10
Dodać śmietanę i paski basu i gotować na wolnym ogniu, aż ryba jest tylko gotowane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bas W Paski
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Zdjąć z ognia i dodać zarezerwowane brokuły różyczki rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł Rabe
12
Kadzi chowder do miski i przekazać pesto przy stole do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chowder
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Chochla
13
Uwaga: pesto z brokułów rabe i blanszowane różyczki można przechowywać w lodówce, osobno, na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł Rabe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny