Striped Bass Chowder from ' the Catch

Striped Bass Chowder from ' the Catch
Paski Bass Chowder z ' połowu może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 503 kalorie, 32G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pesto i różyczki, Skórka z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć jasnego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Kremowe jako deser. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Cały Pasiasty Bas, Grillowany Bas W Paski, oraz Pikantny Bas W Paski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować pesto i różyczki: w dużym garnku z wrzącą wodą, gotować brokuły rabe do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i schłodzić.
3
Odciąć wszystkie kwiaty i rezerwy. Posiekaj łodygi i liście i przenieś do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodać orzeszki piniowe, czosnek, kapary i skórkę z cytryny i proces grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodać ser i całą oliwę z oliwek i puree. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Aby przygotować chowder: w dużym garnku podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
ChowderChowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodać pory i gotować na średnim ogniu, mieszając kilka razy, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
8
Dodaj cayenne i gotować przez około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
9
Dodać pomidory, ziemniaki, wywar i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć i dusić na średnim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
10
Dodać śmietanę i paski basu i gotować na wolnym ogniu, aż ryba jest tylko gotowane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bas W PaskiBas W Paski
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Zdjąć z ognia i dodać zarezerwowane brokuły różyczki rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
12
Kadzi chowder do miski i przekazać pesto przy stole do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChowderChowder
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
ChochlaChochla
13
Uwaga: pesto z brokułów rabe i blanszowane różyczki można przechowywać w lodówce, osobno, na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn