Strifto

Strifto
Strifto może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 26g tłuszczu i w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 10. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Ten przepis od Allrecipes wymaga ciasta filo, mielonego cynamonu, mielonej gałki muszkatołowej i orzechów pekan. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj orzechy pekan, cukier, cynamon i gałkę muszkatołową, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Działa szybko, aby zapobiec wysychaniu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Posmaruj każdy arkusz filo roztopionym masłem i ułóż je w stos.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Ciasto równomiernie posyp mieszanką orzechów i luźno zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Pokrój ostrym nożem na 10 plasterków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Ułóż plastry na blasze do pieczenia i posmaruj roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec w nagrzanym piekarniku 25 do 30 minut, aż będzie złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Ostudzić przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn